just step by step

naaa.. firstly, perghh memg confuse nak plih ape duh . mcm dlm kepala, otk, fikiran, aku nie. but yg pasti MEDIC suma tuh da OUT laa. coz memg x lyak pun . if lyak pun mesti lah dorg amik budk yg straight a kan ? haish. aritu aku g karnival kat uitm tu. ngn parents aku n ditemani su n wani. kat sner best lah jugk coz dier bg peluang kat kite untuk taw ape yg kite lyak. wonder why univercity lain x bwat gak eh ? ntahlah. mser kat sner berlakunye krisis di antara parents aku dgn aku. haa. aku nak ter-menangis kat situ. perghh. memeg stressed la. dorg suro aku amik tu, aku nak nie. bile aku nak nie. dorg kate peluang kerja x ade. haish.

but skrang aku da decide aku nka buat LAW . yes, LAW. haha. lwk jee . aku akn amik asasi sthun stgh n apply syariah for futher studies. just nice. insyaAllah.

;D

p/s the best part is , wani will took it too. hope we can get the same place. yeehhhaaa. kwn2. teruskan perjuangan. ini bru permulaan. bersemangat sentiasa. don't care about what others will think about you, you are you. they actually don't have any idea about. mereka hnye pndai berkate2. tanpa mereka sedar atau yakin ttg isi mereka. bet them. they're just nothing. anggap je dorang tu cume cemberukan diri kita kerana sering mencari kesalahan kita. haha. terasa ke weyh ? tkpe2. forgiven. luv ya ! be yourself !

Comments

Popular posts from this blog

“For every matter there is an appointed time given.”

#zthoughtoftheday one extra

#zthoughtoftheday four