the life is begin :D ( part 1 )

ehemm.ehemm. haha. k. post ini hanyelah untuk ku ceritakan bgaimana hari ku mngambil result SPM . haha .ku- soo berbahasa. ye. knape dn mngape sye bru nak post ttg ini ? ttg prasaan sye pd hari tersebut ? hal ini kerana , pd mulenye aku rse cam .hmm. tak pyhla. buknnyer penting pun. but then, lpas da pkir2 it was a moment right ? really a precious moment ever. our destiny will be. y not aku write sbgai ingtn hingga ke hari tua. nanti grandson aku ty pape about my spm, bgaiman perasaan aku that's day, n suasananyer.blh la aku just surow dier bce jer. takde lah kering air liur i nie. perghh. tak ker smart nenek tuh. haha. so inconceivable. imagine so hard . shee. hihi

oke. tersebutlah kisahh. aaaaa.. ( just imagine how the singer singsang this . berburdah gitu~~ lol)

well, 11 march ialah hari ape eyh ? tak ingt pulak. ngee~ tak silp aku hari khamis coz aku pergi psr malam ptg tu. ha3

mlm tu, donno why? aku just calm je. takde lah worried sgt ke ape. tdo pun awl je. maybe ini yang dipanggil TAWAKAL kott. seriously aku memg cam apathetic habis lah.
then bgun pgi tu lebih kurg pkul 6 camtu solt subuh jap. pastu bcer surah YASIN n surah AR-RAHMAN kjap. untuk ktnangn fikiran n also surah AL-INSYIRAH. mmg sgt mujarab. aku tenang sentiasa mcm takde pape. in add , surah YASSIN memg elok dibace lpas solt subuh coz mser tu pintu rezeki kita terbukak luas . insyaAllah. tazkirah kejap. haha

aku da plan ngn pah yg nak g ssme amik result kitaorg rncg nak g kul 11 .30 . haha. lmbt gak kan? konon2 nka pegi mser x rmai org laa. haha . then gosok bju kurung , blabla. bork ngn mama jap. lbih kurg pkol spuluh tu aku mandi. sblum mandi tu aku msj la pah n tra tye dorg betul ke nak g kol 11.30 . but dorang x bls. so, aku pun call lah pah. hahahahaha . mls nak citer yg psl nie. ttbe berlaku konflik di situ. tkpe, mama ade, bliau blh htr. ( well, u guys no need to understand this . it just nothing. between me and them. friends, full of rythm . so do me . aku nak kish ape kan? ) but yes, mser tga mndi tu i was crying. don't know. maybe it just a test for me ? ALLAH nak uji aku kuat atw pun tidk melalui semua ni. aku buknlah sedih sbab ape. just aku x suke org yg tak mnepati janji. haih. maybe dorang ade reason tersendiri > ehh. i gtg la. will be proceed. ceehh. gye ape je it'll be part two !

Comments

Centado said…
wah
spm dah berakhir...
jadi, apakah langkah seterusnya?
:)

Popular posts from this blog

AMIRAH FARHANA ROSLAN

#zthoughtoftheday one extra