buat cake. :)

ha3. ary nieyh. besh gler ouh, aku wat cup cake. ha3.xsgke lak jady. smlm aku survey2 larh , mama nyer bku resepi, den aq nmpk lak pandan cup cake niyh. tah larh, ttbe hati iny terlebih passion mahu mencuba resepi iny. then, mama pown pegy larh bibun for buying me sum ingridients, between tht, mama nak bely 2k mufin yg org order kat mama
. mser aku bwat 2 byk larh tngn2 yg nyibok dtg , cbok nak tlong itu iny, aku nie memg arh sgssgt lemah if ader orang kco aku wat kje2, bergger larh rmhku ngn jeritn aq. ha3. tros suma blah, persuade, ek, eleyh, ingt aty nak pujok keh ? kimslm je larh , adik2 ku oooi. he3. then, aku pown smbunk larh wat nyer, aku memg lmah larh bab nak cnduct ovun niyh, nsib bek mama ksygn byk membntu, if x , hngit gak larh. cupcake niyh.. aku sjer jer wat gaya cam kat dlm tv ,mak aku ngn abg aku bntai glakn aq. hampeh tol, sjer jer wat cm2. rse cam ader audience ckit. he3.
pas bbrapa minit, pas aku pchkn tlor, ayak tepong, bland all that, den aku suro c aleesya tabur chip ats cake tuh. (iny, aty bg larh, coz da nak pghujung ) he3. adik niyh pown bubuh chip cam tbur bg aym mkn jehh. hisy, bnyk gler ! mama ciap kter agy, if mama ader pkerja cam adik niyh. bankrup ! ha3.
pas2 aku pown msukn ia dlm ovon for 25 minutes , within waiting, aq kms2 larh, ape yg patut, bdbar gak larh, dulu pna wat brownies, jady. papa pugy, kire ok larh 2. ha3.
den,, tiiing, ovon bunyi, mama pown g larh lri tgk2. isy, da msuk larh. kembg elok jehh.
sukanyer haty aku. . pas2 mama pown try. aku 2ngu jer mama kter aper, cpt larh mama. sdp larh. hisy. yahoo ! adk2. aku suma brebut nak rse. ha3. puas ouh. seyes cakap. aku tgk depa mkn pown cam da knyg. ha3. mama kater leyh bwat jual niyh, heh, mama,2 suka niaga, siap ty agy , nak jual bpe ingit niyh. hu3. aku glak jehh, isy, xkan nak jual kowt.? mkn2 je larh.
mama ciap bg aunt za dpn rmh rase lagy, haha. anak2 aunt za brebut suma. isy. gembiraku bukn kpalang larh. ha3. esowk tak plan agy nak wat ape. . tah larh.

.

niyh sblom msuk ovon pas da ciap. yumyumy. ;)


nmpk pown sdpkan ? hahahah. jerk !
hm. aku wat niyh pown cam, nak release tension aku jehh. lwk towl. guy yg aku sker has been taken ! . gler dissapointed. he3. tw its ok larh. dier bknyer taw pown , aku sker dier. nobody noe's only sya n mama jehh. ha3. takesah larh, asal dier hapY. nex yer pown bknyer dier ader pown. den, so, what ? mayb kat u nanty rmai agy . ha3. hisy, ape larh yg aku ngarot, k lar. prot aku da berdentum ngn lagu linkin park da niyh. haha.
chows ~

Comments

Popular posts from this blog

AMIRAH FARHANA ROSLAN

#zthoughtoftheday one extra