Posts

Showing posts from June, 2017

“For every matter there is an appointed time given.”

Image
Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum Zati akan datangg. haha Its been awhile youu,
Okay tipu bnyak je draft tak publish ;p

AllahuAllah, cepatnya Ramadan-Mu tahun ini, sungguh pejam celik pejam celik bangun sahur, buat kerja, tidur, iftar, terawih, tidur, sahur balik sekajap je dah masuk 10 Ramadan terakhir, huuu sobs sobs. Sunnguh setiap Ramadan tu ada perasaan yang berbeza bagi aku, contohnya Ramadan kali ini lebih banyak sayunya, kejap kejap mengalir air mata, kenapa ntah hormon gadis dua puluh lima tahun mungkin. *yang single . batuk sekejap. okay dah. istighfar balik :')

Well, sesungguhnya post ini adalah bertujuan untuk diri sendiri untuk tak mengada ngada beri alasan pelbagai dan tak rebut peluang yang macam cakoi panas panas gebu dekat gombak yang selalu habis tu ada segrombolan kat depan mata. *istighfar balik dengan penjodoh bilangan awak. ianya adalah tentang 'What you can do, when your period comee?? i mean yelah, time Ramadan and lagi subhanaAllah time 10 ram…