Posts

Showing posts from March, 2017

TO THE NEXT LEVEL

Image
VLOGSISTERS.MY

Alaa, Assalamaualaikum guyss, eh tak assalamualaikum zati yang akan datang !! haha
Lama rasanya tidak menulis something yang takde format ni,<3 p="">lalalalaal
Dalam masa sebulan lebih ada lah beberapa situasi penting yang datang which I can say sesuatu yang aku least expected. That's why kuasa 'doa' is the main main MAIN main important part dalam hidup ni. Lepas konvo master hari tu , I was like sedikit clueless nak sambung atau pun you know time to have income sbb banyak sngat mulut potpetpoet yang nak kena sumbat ice cream baru senyum terima seadanya. Okay. aku taknak menyalahkan sesiapa. yes. sebenarnya aku sendiri yang bersalah, yang tak pandai buat keputusan, yang sampai semua offer yang aku dapat tolak mentah mentah sebab diri sendiri tak pasti dengan tujuan hidup, yang sampai masa berjalan dengan terlalu pantas sampai tertinggal serba sedikit patutnya nikmat kehidupan, tapi Alhamdulillah Allah sedarkan aku saat aku "kosong" …