buat apa tu,

ehehe saja je nak cerita kat diri sendiri yang akan dtang, ewah
betapa di saat kau rasa takde orang appreciate diri kau, teruskan saja 
dengan appreciate diri sendiri dulu ya, sebabnya tanpa kita sedar ada orang
lain yang tak kusangka sangka lebih appreciate diri kita daripada orang yang
kita harap appreciate kehadiran kita. k. tu je. senyumlah dan yakin pada jalan cerita
yang indah k. Bak kata seseorang pada aku baru baru ini,
 jika orang itu jujur ikhlas tawaddu' dengan kau
sudah tentu dia akan terima kau seadanya tanpa mengharapkan penambahbaikkan diri 
kau yang sebenarnya kau sendiri pun mcam tak mampu nak buat benda tu lalu
yakin lah sentiasa pada diri anda, utamakan perhatian Allah yakni Tuhan kita 
dari manusia hamba durjana k, sebab kecantikan seseorang itu datangnya dari keyakinan dirinya
so, terus jujur yakin percaya pada diri k , walaupun fitrah manusia ni sukanya compare dengan orang lain, just be yself, be the best part of yself. Hidup di dunia ni hanya sekali, lalu tidakkah anda mahu beri yang terbaik dengan membahagiakan diri dan orang sekeliling yang anda sayangi dan menyayangi anda, Jom, sebarkan bahagia dengan menjadi diri anda seadanya k? :)

> saja nak mewarnawarni kan page ni, #eventakdeorangbacakepuasandiriitupentingkan  hihi >.<

Comments

Popular posts from this blog

AMIRAH FARHANA ROSLAN

“For every matter there is an appointed time given.”