Posts

Showing posts from October, 2014
Image
ouh well, shall we? >.<

saya zati dan saya perlukan cuti atau lebih tepat saya mahu bercuti. sekian, terima kasih.

moga aku jadik hamba yang lebih kenal apa itu waktu, apa itu pengurusan masa yang tersusun.

jangan mudah mengeluh, jangan mudah putus asa. Dia pilih kau kerna kau mampu urus.

so, that's it. one by one. bear this. abai apa orang fikir, apa orang kata. just be you.


cumanya, harus lebih rajin dan fokus. sudah cukup rasanya hidup sebagai remaja 22 tahun yang masih mahu bermain-main. yang masih mahu senang-lenang. cukup rasanya.

cuba letak mind set, yang awak tu, sudah belajar master. letak tepi umur baru 22 tahun, jika tidak tak perlu teruskan jika rasa terbeban. mana pergi semangat anjakan .

insyaAllah, zati. Allah pilih awak untuk lalui semua ni, kau hanya perlu susun hidup kau dengan lebih baik, lebih patut. bukan main ikut perasaan. He knows best. And you absolutely can do this!

and selalu pesan kat diri, your life has changed! kau dah tak boleh dudukduduk sambil makan borakborak panjang sampai kering tangan . kau ada komitmen, tanggungjwab yang lebih besar. yang harus kau pegang …