Posts

Showing posts from February, 2013
Image
huu, next week dah kembali ke misi mengejar ijazah sarjana muda kelas pertamaaa. :)

doakan semuanyaa. insyaAllah.

bismillahirrahmanirrahim, sem 4, ceq datang ! ewah. hihihi



p/s sesungguhnya duk kemah gapo dio pong lagii. kih2. takpe, tiap minggu balik :p

you seee, im a believer, i never lose hope !

Image
astaghfirullahalazim. astaghfirullah. astaghfirullah -


 bismillahirrahmanirrahim :)

 apa khabar hati? apa khabar iman dan bagaimana rentak jiwa ?

Allah, sepanjang cuti ini pelbagai isi, ragam, jiwa yang hadir di hati yang rentaknya berbolak balik ini. sebab apa? sebab ini adalah cuti yg pertama yg saya benar-benar berada di rumh. benar-benar bercuti . * and i love it ! . yang segala jenis program saya letak tepi sebab saya ingin menghargai cuti ini sebaiknya . yang dengan rela hatinya saya menolak ajakan-ajakan tersebut. yang kadang kala buat saya buntu mencari jawapan mencari alasan sebaiknya. ehem.

 sungguh, walau kita bercuti, jangan biar diri kita pun bercuti, jangan biar hati, tubuh badan, perilaku juga cuti sungguh, cuti ini megajar aku bagaimana pentingnya mejaga hati. sungguh ! sebab syaitan ni kreatif tau. dia tahu kita tengah free, takde apa nak buat then dia menginovatifkan *erk, ada ke ayat ni -.-' caranya untuk tari perhatian kita. sbgai contoh, : ala, tidur je …