Saturday, December 24, 2011

ya Allah, rindu nak berblog, rindu nak potpetpotpet kat blog, x sabar nak abes exam. doakan sayaaa :) banyak benda nak cerita, banyak benda nak luah . banyak yang teramat ! kuehehe. yolah . k . assalamualaikum


p/s ai tga study week ni, but esok nak jln2 g pd, johor n melaka. tah bile nak study pun tak tahu -.-' dadada bloggers !

No comments:

Limfoma dan Chemoteraphy

Satu hari harap aku punya masa untuk nukilkan kisah ini, kisah yang tak pernah terlintas di benak fikiran. Tawakal dan kasih sayangNYA saja ...