Sunday, July 10, 2011

i love you

you love me

we're happy family

with a great big hug and a kiss from me to you

won't you say you love me too ?

well, it's a barney song obviously la kann .

ehem. aku syang semua orang. syang every single person yang pnah dtang dalam hidup aku. ok, even those yang main2 mata pun. sebab kita satu ummah. we're MUSLIM . we're brothers and sisters. jum berblas snyuman plak ?


( ok, frankly i have no idea. AT ALL , that's why ttbe nonsense tringt lagu brney -so just write it out. cuti buat aku jdik pmalas. da la tak kuar rumah, anyone, wants a date ? * ok, it was like you're lisa surihani ? -.-'

yeyeh, RAMADHAN is just around the corner, guys ? da ready ? oh myyyy. can't wait. ouh, ya , aku nak share something yg suddenly aku tringt, there is one hadith- ade satu bulan yang NABI MUHAMMAD ( PBUH ) memperbyakkan berpuasa, sampai sahabat2 pun plik, selang bberapa hri nabi rehat , kemudian bginda berpuasa blik.ssunguhnya itulah bulan SYAABAN . ( act the hadith is more longer , i just write what i remember, lebih kurang la kirenye. if korang da dpt point die dah ckup baik. ) so, korang y not banyakkan puasa sunat . even sunat pun byaknya syafaat yang Allah kurniakan pade kita. and, at the same time boleh la ready tuk Ramadhan. insyaAllah :D chaiyok2. same2 lah kita berusaha untuk mnjadi yang lebih baik dan mnjadi hamba yang beriman dan diberi perhatian oleh Allah. aku slalu trpikir, layak kah aku ? terlalu rmai umat Islam kat dunia ni, mampu ke aku jdik yang TERUTAMa di sisi TUHAN. nak bnding, i'm like a tiny particles, yang small enough nak bnding muslim2 lain yang sngat hebat. ENVY THEM . sngat. * ok, da mcm melalut coz aku dah mula gdik nak ngis. should stop then. kang jdik diari hidup sye pulak. k guys. assalamualaikum. :D




p/s gmbar cam takde kaitan ? hehe

Limfoma dan Chemoteraphy

Satu hari harap aku punya masa untuk nukilkan kisah ini, kisah yang tak pernah terlintas di benak fikiran. Tawakal dan kasih sayangNYA saja ...