aku jadi malu dgn keteranganku sendiri

ok, the TITLE . mungkin agk pelik ehh . no offence here. hm. ttbe aku rse terpanggil ( eceh !) nak bicara ttng bnde ni . ok, gadis. memang subjective kan this topic. semua orang ade pndapat n berhak nak kate ape2 tuk memberi pndgn tntang gadis. yeah, gadis. sesiapa dga obviously cam. hell no-what ? again. GADIS . word gadis tu sndri orang cam bygkan bgaimana gadis tu sendri, cam sweet2 je ehh ?

hmm. mcm kite blh tgok skrang kann, rmai sngat thap giga-tera gadis yg pelbgai ragam,rupa or fesyen. ohh, fesyen . OK, MLS NAK BICARA TTNG NI EVEN MCM BYK POINT NAK CKAP. AHHA. i memang gedik ok, so, what? ok, zati behave yourselves pleaseee. -............- kembali menjadi lembut. :p

*ttbe tringt tuto global issue tak buat lagi. -.-'


takde laa, aku rse sedih dgn umat ISLAM aku sndri. sdih sngat weyh. n even sometimes i feel very disappointed with myself . kita macam terleka. kita terlampau focus pada dunia, pdhal telah tertera dlam AL-Quran yang dunia ni hanye persinggahan untuk penghidupan kelak. kita terlampau over-excited atau enthusiastically with this life. yeah, mcm PUTERI ckap-hidup ini hanya sekai, so kita enjoy ! yess, enjoy. but in what way? kau bygkanla korang tgh fullest enjoy your life dgn clubbing mlm tu, then ttbe TER-ECX



-zulaikha is coming to my room, will be proceed. insyaAllah -

Comments

Mira Hana said…
please la letak button like..aku nak letak like banyak3 kali

Popular posts from this blog

“For every matter there is an appointed time given.”

#zthoughtoftheday one extra

#zthoughtoftheday four