Posts

Showing posts from December, 2010

he is awesome and i love him

i need to do something . but i do not know what . I JUST NEEED. ya Allah, help me, show me , the way .

aku jadi malu dgn keteranganku sendiri

ok, the TITLE . mungkin agk pelik ehh . no offence here. hm. ttbe aku rse terpanggil ( eceh !) nak bicara ttng bnde ni . ok, gadis. memang subjective kan this topic. semua orang ade pndapat n berhak nak kate ape2 tuk memberi pndgn tntang gadis. yeah, gadis. sesiapa dga obviously cam. hell no-what ? again. GADIS . word gadis tu sndri orang cam bygkan bgaimana gadis tu sendri, cam sweet2 je ehh ?

hmm. mcm kite blh tgok skrang kann, rmai sngat thap giga-tera gadis yg pelbgai ragam,rupa or fesyen. ohh, fesyen . OK, MLS NAK BICARA TTNG NI EVEN MCM BYK POINT NAK CKAP. AHHA. i memang gedik ok, so, what? ok, zati behave yourselves pleaseee. -............- kembali menjadi lembut. :p

*ttbe tringt tuto global issue tak buat lagi. -.-'


takde laa, aku rse sedih dgn umat ISLAM aku sndri. sdih sngat weyh. n even sometimes i feel very disappointed with myself . kita macam terleka. kita terlampau focus pada dunia, pdhal telah tertera dlam AL-Quran yang dunia ni hanye persinggahan untuk penghidupan …

izzati zafirah is currently

Image
not in the right mood

awak :)

hee~ mcm nak khwin esok je aku ni.(rsemcmnaknodded2byak2kalije) takpe. awak. just pesanan untuk awak. HAHA.OK, KAU GEDIK ZATI . nope. i just want to remind him anything or everything. i'll always belong to my father. ALWAYS .

but insyaAllah . cinta kita akan sampai ke syurga - ohhh, tidak. level jiwang meningkat dgn mendadak. go.. runnnnnnnnnn. far away from here . hee ~


p/s my love.yes.always belongs to you . insyaAllah . biar DIA yang tentukan. ehem. even i do not know whther 'him' will read this but i ... letmeknowonmyownjelahyaww.

heeeh

sorry for everything.
i'm happy for you
destiny lah tuuu . ohoh. obligation kite jgn lupe plak.