Tuesday, December 28, 2010

he is awesome and i love him

i need to do something . but i do not know what . I JUST NEEED. ya Allah, help me, show me , the way .

Sunday, December 19, 2010

aku jadi malu dgn keteranganku sendiri

ok, the TITLE . mungkin agk pelik ehh . no offence here. hm. ttbe aku rse terpanggil ( eceh !) nak bicara ttng bnde ni . ok, gadis. memang subjective kan this topic. semua orang ade pndapat n berhak nak kate ape2 tuk memberi pndgn tntang gadis. yeah, gadis. sesiapa dga obviously cam. hell no-what ? again. GADIS . word gadis tu sndri orang cam bygkan bgaimana gadis tu sendri, cam sweet2 je ehh ?

hmm. mcm kite blh tgok skrang kann, rmai sngat thap giga-tera gadis yg pelbgai ragam,rupa or fesyen. ohh, fesyen . OK, MLS NAK BICARA TTNG NI EVEN MCM BYK POINT NAK CKAP. AHHA. i memang gedik ok, so, what? ok, zati behave yourselves pleaseee. -............- kembali menjadi lembut. :p

*ttbe tringt tuto global issue tak buat lagi. -.-'


takde laa, aku rse sedih dgn umat ISLAM aku sndri. sdih sngat weyh. n even sometimes i feel very disappointed with myself . kita macam terleka. kita terlampau focus pada dunia, pdhal telah tertera dlam AL-Quran yang dunia ni hanye persinggahan untuk penghidupan kelak. kita terlampau over-excited atau enthusiastically with this life. yeah, mcm PUTERI ckap-hidup ini hanya sekai, so kita enjoy ! yess, enjoy. but in what way? kau bygkanla korang tgh fullest enjoy your life dgn clubbing mlm tu, then ttbe TER-ECX



-zulaikha is coming to my room, will be proceed. insyaAllah -

Thursday, December 9, 2010

awak :)



hee~ mcm nak khwin esok je aku ni.(rsemcmnaknodded2byak2kalije) takpe. awak. just pesanan untuk awak. HAHA.OK, KAU GEDIK ZATI . nope. i just want to remind him anything or everything. i'll always belong to my father. ALWAYS .

but insyaAllah . cinta kita akan sampai ke syurga - ohhh, tidak. level jiwang meningkat dgn mendadak. go.. runnnnnnnnnn. far away from here . hee ~


p/s my love.yes.always belongs to you . insyaAllah . biar DIA yang tentukan. ehem. even i do not know whther 'him' will read this but i ... letmeknowonmyownjelahyaww.

Friday, December 3, 2010

heeeh

sorry for everything.
i'm happy for you
destiny lah tuuu . ohoh. obligation kite jgn lupe plak.

Limfoma dan Chemoteraphy

Satu hari harap aku punya masa untuk nukilkan kisah ini, kisah yang tak pernah terlintas di benak fikiran. Tawakal dan kasih sayangNYA saja ...