Posts

Showing posts from March, 2010

There might have been a time

Image
I mean you don't exactly fall in love very easily. It does take a little bit of time for you but When you see a guy you think is cute you start liking him and try to see what he is like on the inside.

ye . aku trime .eh , awak ? tidakkah anda semua rasa yang blog ini sangatla bosan untuk dibaca ?

p/s
weee. aku suka FT island pulak dah !

berperasaan

aku pun pna kcik ati ngn ko, but yet, i'm continue my life as usual. i just ignore the feeling. i know you hve your own reason to do that. so do me. i hope u undertsand that. but no revenge here. it just a coincidence . when i ask u to express the feeling u refuse even we both are in the same boat .

ntah

Image
And I have fallen down again for you,
And I have broken my last wing for you,
You should have left me all alone when you saw me there,
At least if I had never known well then this wouldn't hurt so much,

It's Deja Vu that brings me to you,
And It's Deja Vu that's the venom of the grave,
Goodnight,

And now I'm left out in the cold alone,
And now I'm grinning with contempt,
As my colour slips away,
You should have left me all alone when you saw me there,
At least if I had never known well then this wouldn't hurt so much,


p/s it just nothing related with him . just felt this post really simple dimple with the mood swing. hasih. with his face can make me smile once. ;p

the life is begin :D ( part 1 )

ehemm.ehemm. haha. k. post ini hanyelah untuk ku ceritakan bgaimana hari ku mngambil result SPM . haha .ku- soo berbahasa. ye. knape dn mngape sye bru nak post ttg ini ? ttg prasaan sye pd hari tersebut ? hal ini kerana , pd mulenye aku rse cam .hmm. tak pyhla. buknnyer penting pun. but then, lpas da pkir2 it was a moment right ? really a precious moment ever. our destiny will be. y not aku write sbgai ingtn hingga ke hari tua. nanti grandson aku ty pape about my spm, bgaiman perasaan aku that's day, n suasananyer.blh la aku just surow dier bce jer. takde lah kering air liur i nie. perghh. tak ker smart nenek tuh. haha. so inconceivable. imagine so hard . shee. hihi

oke. tersebutlah kisahh. aaaaa.. ( just imagine how the singer singsang this . berburdah gitu~~ lol)

well, 11 march ialah hari ape eyh ? tak ingt pulak. ngee~ tak silp aku hari khamis coz aku pergi psr malam ptg tu. ha3

mlm tu, donno why? aku just calm je. takde lah worried sgt ke ape. tdo pun awl je. maybe ini yang dipa…

just step by step

naaa.. firstly, perghh memg confuse nak plih ape duh . mcm dlm kepala, otk, fikiran, aku nie. but yg pasti MEDIC suma tuh da OUT laa. coz memg x lyak pun . if lyak pun mesti lah dorg amik budk yg straight a kan ? haish. aritu aku g karnival kat uitm tu. ngn parents aku n ditemani su n wani. kat sner best lah jugk coz dier bg peluang kat kite untuk taw ape yg kite lyak. wonder why univercity lain x bwat gak eh ? ntahlah. mser kat sner berlakunye krisis di antara parents aku dgn aku. haa. aku nak ter-menangis kat situ. perghh. memeg stressed la. dorg suro aku amik tu, aku nak nie. bile aku nak nie. dorg kate peluang kerja x ade. haish.

but skrang aku da decide aku nka buat LAW . yes, LAW. haha. lwk jee . aku akn amik asasi sthun stgh n apply syariah for futher studies. just nice. insyaAllah.

;D

p/s the best part is , wani will took it too. hope we can get the same place. yeehhhaaa. kwn2. teruskan perjuangan. ini bru permulaan. bersemangat sentiasa. don't care about what others will …

formspring - semua nak ade !

ye, sye ade formspring ! ye, sye ade, eh, sye pun ade, laa. sye pun ade, ade ke ? ha'ah. ade. everyone have formspring. so do me. bru create jehh. haha

p/s aku rse bahagia yang teramat sangat tadi. hal ini kerana tepat pade pukul 8.10 sye sudah khatam Al-Quran untuk thun ini. alhamdulillah. mcm rse nak ngis je tdi.mse last ayat An-nas tuh mmgg haru gler. aku tsenyum smbil mngis. sngtla sensetif knak2 ini. coz aku mmg set nak hbiskn sbelum keluar result. syukur sgt2 coz tercapai .mmg cuak gler tkut2 kne bndera putih. haha. but, seriously. ade ktenangan di situ. moga iman aku mkin bertmbh. insyaAllah, Allah Almighty. :D

without a word, you show you love

k. aku mengaku. aku da start rse. rse takut. yehh. ianye creepy yg smcam. knape dn mngape dhalu tiade prassaan ini, dn tika hari dibilang oleh jari ini kerisauannya ibarat memuncak? perghh. risau dn gementar.
harinye sudh ditetapka. 11hb march. ehemm. agaknye aku lrat tak nak g ambik nanti? skrg ni pun mcm da nk lembik, npe ha mse nak amik result kite rse anxious nak mampos ? hailaaa..

the road not taken

yes, march is come . so, what would be come soon ? SPM RESULT . huhu. seious, perasaan aku cam biase je. tah knape ? tpi bile da stat pkir. aduhai, mmg giler. i feel like ugh.ugh.ugh. hmm. yelah. mser dpn kita. aku risau. yes, too anxious. something that i really want would be refuse because of my result. aghhh. harunye. blh x sy nak ngis.? sy dlm dilema. dilema ape ? ye. itulah yg kita tak tahu. haha. once before, i tend to phscology but most of university only take that for master programme. jikalau aku mahu ambik course tersebut perlulah aku melalui satu cbang tersebut. hal ini kerana, melalui satu cabang tesebut akn dpt ank2nye di blkang. aduuhh. mmg mcm nie ker rasenye ? mmg TAKBEST. aku nak jadik cikgu je lah. tdi tra ajk aku apply. haha. bernas gak idea ko ni ya ? . CIKGU IZZATI. ha, nonono. it'd be better cikgu ZAFIRAH. really weird. what i'm gonna teach ha? ok, disebabkan aku mmg tertarik dgn agama aku, aku akn ajar agama islam, taswur , pas. hha. ( kan da start menga…