no point crying over split milk

the posting will be short as u waste your time to read it. huhu

the title is just for me . no else . skrg waku Malaysia ,menunjukkan pukul 1.39 a.m
1 JAnUARI 2010 . woah. HAPPY NEW YEAR TO ALL oF U. itu je yg aku nak ckp. mls nak utara lebih- lebih. haaa. aku sedih actually coz thun yg aku rse pling best telah berakhir dan berlalu seperti angin yg menghembus di muka. alaaaa...

2009- zman kegemilanganku. zamn org kater zman pling best. ye. mcm2 bnde brlaku kat aku. dan aku akn rindu sgala-gala msm, mnis, pahit, twar, msin . akn aku phat dalam ingatn selamenye. ouh, GOD ! i'll be missing 2009 so much. ya. deeply. SPM i miss u too.haha i will miss all in 2009. :)

p/s tadi, aku dn family x smpt nak ke kl , tgk firework, as usual. slalunye g tgk kat b.n.m. ahaaa.. tadi aku ngn adik2 aku melompt2 nak tgk firework. mama yg pling bsmangat weyh. abg aku da ready kat balconi ngn aleesya. dorg x ajk pun. aku ngn adik aku yg jntn tu nga tgk movie kat blik aku. bler nmpk jer terjerit2 suma. ha3. again. a moment i'll be missed.

Comments

Popular posts from this blog

AMIRAH FARHANA ROSLAN

#zthoughtoftheday one extra