i am a big loser

yA . I AM. this weekend. doing nothing. wat addmaths jer ( sebab bnde yang aku suker)
tapi first exam for dis week is bio. tapi yang lemahnye. stat bc bio jer mate aku cam ader bnde berat dok ats mater nie. so, pe lagi org kate if ngantuk jgn paksa diri. tido je lah. so, aku pun tidolah. tah lah. nak kater ade syaitan kacau ke ape tak pulak nie kan buln puasa. nmpk sangat ko yang mals zaty.tak payah nak buat alsan menggunung ko tuh. hisy. ader ker smlm aku leyh habis pulun baca satu novel written by imaen. ingt nak selak2 camtu je. yelah bosan kan ? haha. sekali terbaca pulak smpai habis. interesting lah citer dier. tak bnyk dialog . most dlm tuh juz monolog dalamn je. and aku rse org sastera je bc. ( eh, aku tak kater aku jiwa sastera okay.. aku nie lyan je sumer. ) imaen ni cam bnyk general knowledge. serious lah. citer pasl war yang ader kat dunia ni. n the israel. hm. well, tanpa kiter sedar bcer novel nie byk knowledge kiter dpt lahh. yelah. tak kisah lah pe jenis genre. suma knowledge tersindiri. kekdg aku nymph ngn several kwn aku yang semcm keji ngn org bcer novel ni. if love novel pun. ader knowledge pe ? dier wat kiter matured and kiter bnyk bfikir tentang something tu and kiter akn mula bndingkan something tu ngn enviroment kiter sendiri. slh ker ? nak pilih bakal suami pun snang. da ader ciri2 dlm kepala. hehe. haisy. menceceh lebih lak ko nie. blaja mls. hah. biology !!anyone. any tips ?? aku da tahap nak cicah kepala katt dlm air zamzam da ni. bia tak mls da. haha. yang peliknye addmaths suke jer buat. tiap2 ari buat addmaths tak pena bosan lak. tapi nape bio ?? hmm. you think yourself lah.

p/s jeles ngn kengkwn aku yang amik ed. juz garis2 je. tak payah nak tumbuh uban kat kepala nak khatamkan reference bio tuh. saper yg dpt bio A1 i 'll salute you . and plez help me. if aku dpt A1 bio dlm SPM memg aku wat nazar.

Comments

Popular posts from this blog

“For every matter there is an appointed time given.”

#zthoughtoftheday one extra

#zthoughtoftheday four