Posts

Showing posts from September, 2009

some picture .

Image
abes trial aritu my friendz and i having bukak puase rermai.
ha. sgt besh ! but i don't have heart to story anything juz enjoy the pict.




choosing menu ;0






syfqh giler cmera . haha



we ate tomyam . sdp la jugk. :)









luv :0


am i look horny ?


p/s to all peers i've deleted my ' myspace account . change to facebook. anything juz contact me at ezzaty_92@yahoo.com.my . myspace tu budk2 je. haha. nywy . selamat hari raye aidilfitri. jemput lah dtg rumh. * aku da baik :))

till the end .no worries

1. Whats your name spelt backwards?
ron itazzi harifaz

2. What did you do last night?
watching tv. n struggling tasawwur.

3. The last thing you downloaded onto your computer?
pictures mostly.

4. Have you ever licked a 9 volt battery?
hahaha not yet

5. Last time you swam in a pool?
hm. few months ago

6. What are you wearing?
a shirt and kain bju kurung. kampung girl babe!manis dan ayu haha

7. How many cars have you owned?
-

8. Type of music you dislike most?
i hate loud music and something that 'sengau2' gitu .

9. Are you registered to vote?
no idea, i don't care about politics just now

10. Do you have cable?
i have a lot of cables, which one you want?

11. What kind of computer do you use?
means ? this kind lah.

12. Ever made a prank phone call?
hah. of course. its bloody fun ! makcik halimah makcik halimah. haha

13. You like anyone right now?
pathetic

14. Would you go bungee jumping or sky diving?
both la of course

15. Furthest place you ever traveled?
just around malaysia

16.Do you have a garde…

i am a big loser

yA . I AM. this weekend. doing nothing. wat addmaths jer ( sebab bnde yang aku suker)
tapi first exam for dis week is bio. tapi yang lemahnye. stat bc bio jer mate aku cam ader bnde berat dok ats mater nie. so, pe lagi org kate if ngantuk jgn paksa diri. tido je lah. so, aku pun tidolah. tah lah. nak kater ade syaitan kacau ke ape tak pulak nie kan buln puasa. nmpk sangat ko yang mals zaty.tak payah nak buat alsan menggunung ko tuh. hisy. ader ker smlm aku leyh habis pulun baca satu novel written by imaen. ingt nak selak2 camtu je. yelah bosan kan ? haha. sekali terbaca pulak smpai habis. interesting lah citer dier. tak bnyk dialog . most dlm tuh juz monolog dalamn je. and aku rse org sastera je bc. ( eh, aku tak kater aku jiwa sastera okay.. aku nie lyan je sumer. ) imaen ni cam bnyk general knowledge. serious lah. citer pasl war yang ader kat dunia ni. n the israel. hm. well, tanpa kiter sedar bcer novel nie byk knowledge kiter dpt lahh. yelah. tak kisah lah pe jenis genre. suma kn…

kecewa yang teramat sangat

well. tadi kan exam physic. paper 2 and paper 1. k. aku nak ckap pasl paper 2. soaln dier not bad lah. yang mula suma okay. alhamdulillah suma yang aku bc msuk. then goes to section b . memg aku mengambil maser yang lmer lah nak buat pilihan satu pasl light and stu lagi pasl transformer. then aku wat decision nak buat light. past wat light tuh soklan yang sepuluh markah aku tak sure jwpan dier so aku wat transformeryang aku rase lebih memberi marks. yang ttbe aku stuck kat priciple of transformer coz memg tak bace pasl tu. ye. ia hanya 4 marks. but aku still rase rugi. but soalan yang need calculation aku sure 5 marks sebab aku ader tgk soalan yang sngt mirip ngn pe yang aku bc mser beratur mser bacer doa. then nak wat pilihan yang same ader kiter choose yang mener jugak wat aku musykil, tadi smpai rumah lepas da siap mandi solat suma ingat nak study chemistry ttbe jumpe one paper nie. ya ALLAH smer sebijik2 pe yang kuar kat section b tuh. paper nie jugak lah yang aku hanye bc calcula…