Posts

Showing posts from August, 2009

when problem be an obstacle

sorry to al my friends. entah knape aku rasecamjauh ngan korang.well,ramai kawan pon tak semestinya akan bahagia. well, is that true friends is like a river? always flow forever ? means that always be there when we need them ? hah. lets be a question there. ye. aku ramai kwn rapat. tapi aku cam tak taw maner satu kwn sejati aku. ya, we should admit setiap orang ader klmahan dieer sendiri but hm.. tah lah. i am curious .then, guess what kawan baik aku yang memang ibarat tangan kiri aku pon da tak rapat. aku pun tak tahu. camner suma nie leh happenned haih memang rumit mengalahkan trigonometric. huhu . well,friends obviously more precious than love right ?n i hope cinta aku tak jadi serumit ini.alhamdulillah manusia mempunyai cinta yang memang kekal abadi iaitu cinta ilahi kann ?

p/s when me , myself become serious . da lah pkir pasl trial lagi. haih.ini semua dugaan-Nya ( cam lagu hujan pulak! ) this week only physic and chemist. hah, physic ! i hate this subj. dunno why .
but still st…

no pain, no gain

hailaa. da 2 hari puasa. but aku tak rse lagi cam puasa. np ehh ? solat terawih tak tinggal lagi. bgun sahur cam biase and even tak tidow pon. hisy. adakah kepala otak sudah sewel. ishh. kadang2 aku cam benci sangat2 kat spm nie. but kadang cam addicted pulak. rse beshh giler je study. kdang tgk buku pon tak lalu. bio, physic, chms, addmaths, tswwur, sjrh. ( sah, jiwa kacau ! )

saya tak sabar nak habiskan semuanyer dan mempunyai suami yang soleh, keluarga yang bahagia serta diberkati ALLAH.huh. amik kau! betapa skema ayat di situ ditambah pula dengan angan-angan mat jenin. eh jenin ker ? belum cuba belum tahu.

p/s juz curious why i am soo skema . well, maybe to practise my bm language. tatabahas tuh ! lol.

lalola

Image
guess what ? so bored . no heart . juz wasting doing this . and i love it . lol.haha

Rules:

* fill the name list first
* make it random it's more good
* then, answer the question

1. hazwani
2. aliah
3. afifah
4. amalina
5. suhaila
6. athirah
7. azila
8. izzat
9. aniq
10. izwan ( weird huh ?)

How do you know 1?
since form 1 - kaa batch

What would you do if you never met 2?
hm. dunno lahh. she's one of my soul. dier pna jadi bff sy. i would never want to lose u. ever.

What would you do if 3 & 4 dated you?
haha. dunia dah nak kiamat. but i don't care. will them.? mesti kecoh je

Would 5 & 6 make a good couple?
huh. i don't think so. but as a friendz why not ?

Do you think 7 is attractive?
yep. azila kelakar and adorable too ;)

Do you know anything about 8’s family?
yep. yelahh. one of the most hot guy in school ? wekkk.

Tell me something about 9?
many admires . :pppp

What language does 2 speak?
malay of course ! but if gedik dtang suddenly change . keluar lah sgala mala petaka.he…

impress. bacalah

X


Maafkan aku X,
Petang tadi kita berjalan bersama berdua di taman bunga…
Kau katakana padaku yg ada urusan yg ingin diperkatakan.
Jadi akhirnya aku setuju keluar…
Rupanya kau ingin keluar & inginkan teman berbicara
Setelah penat menelaah agaknya…

X,
Sepanjang pergaulan kita…kita hanya berbicara pabila ada urusan tertentu…
Tapi hari ini…kau inginkan aku berbicara tentang bunga, cuaca, sungai dan rerama…
Kau katakan tiadalah indah jika kita hanya berbicara tentang pathology, biochemistry, histology, pharmacology & anatomy…
Kau ingin aku jawab persoalan…dah makan ke? Makan apa tadi? Minum ape?....


X,
Kau tanyakan padaku…kenapa bila berbicara aku tak pandang anak matamu…
Itulah ‘body language’ yang tepat bila berbicara…
Ya aku tak nafikan...
Kau kata…hanya sesekali kupandang mukamu…
Kadang-kadang seolah2 kau bercakap dgn rumput dan bunga…
Aku pula, kalau tak tunduk hanya merenung awan dan kanak2 sedang bermain di taman
Maafkan aku…

X,
Kau melihat pasangan2 di taman bunga berpegangan tangan…
Kau komen……