Wednesday, November 19, 2008

buat cake. :)

ha3. ary nieyh. besh gler ouh, aku wat cup cake. ha3.xsgke lak jady. smlm aku survey2 larh , mama nyer bku resepi, den aq nmpk lak pandan cup cake niyh. tah larh, ttbe hati iny terlebih passion mahu mencuba resepi iny. then, mama pown pegy larh bibun for buying me sum ingridients, between tht, mama nak bely 2k mufin yg org order kat mama
. mser aku bwat 2 byk larh tngn2 yg nyibok dtg , cbok nak tlong itu iny, aku nie memg arh sgssgt lemah if ader orang kco aku wat kje2, bergger larh rmhku ngn jeritn aq. ha3. tros suma blah, persuade, ek, eleyh, ingt aty nak pujok keh ? kimslm je larh , adik2 ku oooi. he3. then, aku pown smbunk larh wat nyer, aku memg lmah larh bab nak cnduct ovun niyh, nsib bek mama ksygn byk membntu, if x , hngit gak larh. cupcake niyh.. aku sjer jer wat gaya cam kat dlm tv ,mak aku ngn abg aku bntai glakn aq. hampeh tol, sjer jer wat cm2. rse cam ader audience ckit. he3.
pas bbrapa minit, pas aku pchkn tlor, ayak tepong, bland all that, den aku suro c aleesya tabur chip ats cake tuh. (iny, aty bg larh, coz da nak pghujung ) he3. adik niyh pown bubuh chip cam tbur bg aym mkn jehh. hisy, bnyk gler ! mama ciap kter agy, if mama ader pkerja cam adik niyh. bankrup ! ha3.
pas2 aku pown msukn ia dlm ovon for 25 minutes , within waiting, aq kms2 larh, ape yg patut, bdbar gak larh, dulu pna wat brownies, jady. papa pugy, kire ok larh 2. ha3.
den,, tiiing, ovon bunyi, mama pown g larh lri tgk2. isy, da msuk larh. kembg elok jehh.
sukanyer haty aku. . pas2 mama pown try. aku 2ngu jer mama kter aper, cpt larh mama. sdp larh. hisy. yahoo ! adk2. aku suma brebut nak rse. ha3. puas ouh. seyes cakap. aku tgk depa mkn pown cam da knyg. ha3. mama kater leyh bwat jual niyh, heh, mama,2 suka niaga, siap ty agy , nak jual bpe ingit niyh. hu3. aku glak jehh, isy, xkan nak jual kowt.? mkn2 je larh.
mama ciap bg aunt za dpn rmh rase lagy, haha. anak2 aunt za brebut suma. isy. gembiraku bukn kpalang larh. ha3. esowk tak plan agy nak wat ape. . tah larh.

.

niyh sblom msuk ovon pas da ciap. yumyumy. ;)


nmpk pown sdpkan ? hahahah. jerk !
hm. aku wat niyh pown cam, nak release tension aku jehh. lwk towl. guy yg aku sker has been taken ! . gler dissapointed. he3. tw its ok larh. dier bknyer taw pown , aku sker dier. nobody noe's only sya n mama jehh. ha3. takesah larh, asal dier hapY. nex yer pown bknyer dier ader pown. den, so, what ? mayb kat u nanty rmai agy . ha3. hisy, ape larh yg aku ngarot, k lar. prot aku da berdentum ngn lagu linkin park da niyh. haha.
chows ~

Friday, November 14, 2008

survey?

hm..
day by day. felin aq cam plik jehh.
tah ah.
im like im in my own world.
redin nvl. n felin dun want others come 2 disturbing me.felin obnoxious 2 others. huh.
jerk. yeh double jerk.
niyh larh. da larh aq x p skola for the lash day on 08.
giler thap gaban pnye mls.
sengal lak 2, leyh plak ikowt mama amik sya. jmpe larh all my budies there.
hahaha
tyang je larh muka. orngda nmak. ha3.
si whida tgor suar yang aku pkai ktat agy. ye ker ? tah aa. aq bknyer 2run keta pown. juz accompany mama jer in car larh dear !!
hu3.
2morrow, ader jmuan clas. icehh, pning larh, nak bkak butik aq plak larh lpas niyh, ktorg wat kat shakeys, cam bajet jerh. huh. whatsoever !
nymph tol aq ngn guys clas aq.
da potong skru kat otk pe. jmuan cls xnk pgy. aiiishh tol. xyh ckp lark indian nchinese 2. sah2 larh tak dtg. c germany pown attend. aiyoo.
suspicious btowl. ! he3.
da larh. up to dem larh.
what makes me enthusiastically is, after ktorg jmuan myb* nak g men bolink. !
duh.
dis yer, after competiton buln 2 tue, tros x men da..
isyhh.
prot aq da 3 ary mergm x tentu pasl nak kter yg * tak, nak kter nak throwing my shit tak. i asking mama then ma kater angin. eh, bkn ker angin 2k orn yg x mkn.? aku ? nak kter xmkn, severe trying to be a liar. ha3. sarkastik aku d buatnyer. haaah.
yang aku taw painful dier argghhh. gler ouh ~
hm.. aku ader wat survey niyh.
this is da conclusion nyer. ha3.

You're a great leader!

You're a great leader.~ haaah. great leader ? yup myb. ha3. jerk :) You're confident, outgoing, and you're strong. ~ hm.. depends larh. coz aku niyh atcely agk lemh gak. but sjer 2njuk kuat. yehh ! You think nothing can stand in your way, and you're right, as long as you think that way.~ ha3. yep2. im admit. mama slalu mara kat aq psl 2. then bubbling .:p tkut larh ank dra dier nieyh x leyh nak survive ngn pupil, wen asik gado for mngakn ape yg dier rse. quiet intresting kan ? ha3 But you probably want to be careful that you're assertive, not aggressive, and be careful about other people's feelings.~ hm.. yupyupyup. dun0 larh wut 2 say, coz aku memg da d ajr cm2 kowt.


ha3.

besh gak, wat survey niyh. hu3.

wave * )


Limfoma dan Chemoteraphy

Satu hari harap aku punya masa untuk nukilkan kisah ini, kisah yang tak pernah terlintas di benak fikiran. Tawakal dan kasih sayangNYA saja ...