Posts

Showing posts from November, 2008

buat cake. :)

Image
ha3. ary nieyh. besh gler ouh, aku wat cup cake. ha3.xsgke lak jady. smlm aku survey2 larh , mama nyer bku resepi, den aq nmpk lak pandan cup cake niyh. tah larh, ttbe hati iny terlebih passion mahu mencuba resepi iny. then, mama pown pegy larh bibun for buying me sum ingridients, between tht, mama nak bely 2k mufin yg org order kat mama
. mser aku bwat 2 byk larh tngn2 yg nyibok dtg , cbok nak tlong itu iny, aku nie memg arh sgssgt lemah if ader orang kco aku wat kje2, bergger larh rmhku ngn jeritn aq. ha3. tros suma blah, persuade, ek, eleyh, ingt aty nak pujok keh ? kimslm je larh , adik2 ku oooi. he3. then, aku pown smbunk larh wat nyer, aku memg lmah larh bab nak cnduct ovun niyh, nsib bek mama ksygn byk membntu, if x , hngit gak larh. cupcake niyh.. aku sjer jer wat gaya cam kat dlm tv ,mak aku ngn abg aku bntai glakn aq. hampeh tol, sjer jer wat cm2. rse cam ader audience ckit. he3.
pas bbrapa minit, pas aku pchkn tlor, ayak tepong, bland all that, den aku suro c aleesya tabur c…

survey?

hm..
day by day. felin aq cam plik jehh.
tah ah.
im like im in my own world.
redin nvl. n felin dun want others come 2 disturbing me.felin obnoxious 2 others. huh.
jerk. yeh double jerk.
niyh larh. da larh aq x p skola for the lash day on 08.
giler thap gaban pnye mls.
sengal lak 2, leyh plak ikowt mama amik sya. jmpe larh all my budies there.
hahaha
tyang je larh muka. orngda nmak. ha3.
si whida tgor suar yang aku pkai ktat agy. ye ker ? tah aa. aq bknyer 2run keta pown. juz accompany mama jer in car larh dear !!
hu3.
2morrow, ader jmuan clas. icehh, pning larh, nak bkak butik aq plak larh lpas niyh, ktorg wat kat shakeys, cam bajet jerh. huh. whatsoever !
nymph tol aq ngn guys clas aq.
da potong skru kat otk pe. jmuan cls xnk pgy. aiiishh tol. xyh ckp lark indian nchinese 2. sah2 larh tak dtg. c germany pown attend. aiyoo.
suspicious btowl. ! he3.
da larh. up to dem larh.
what makes me enthusiastically is, after ktorg jmuan myb* nak g men bolink. !
duh.
dis yer, after competiton buln 2 tue, tros x men …